Sparen

Nieuw: de LINDA.meiden x ABN AMRO podcast

Droom je van een koophuis? Of wil je binnenkort een eigen bedrijf opzetten? Dan kun je vast wat handige tips gebruiken. In de nieuwe podcast-serie Meiden Maken Money leer je alles over slim sparen, beleggen voor de toekomst en nog veel meer.

11/11/2021
2 minuten
De Meiden Maken Money-podcast is een initiatief van LINDA.meiden en ABN AMRO. In 4 afleveringen gaan hoofdredacteur Yeliz Çiçek, LINDA.meiden-redacteur Gaby, een bekende gast én een ABN AMRO-expert dieper in op de thema’s sparen, ondernemen, beleggen en hypotheken. 
 

Aflevering 1: Sparen

De eerste aflevering staat in het teken van sparen. Hoofdredacteur Yeliz bespreekt samen met influencer Selma Omari hoe zij aan die goedgevulde spaarpot komt. Daarnaast geeft ABN AMRO-expert François van Heugten een aantal handige tips, zoals het aanleggen van een financiële buffer. 

Hij noemt ook het online huishoudboekje Grip, waarmee je direct inzicht krijgt in je uitgaven. Hier ontdek je meer over de gratis Grip app.

Aflevering 2: Ondernemen

In de tweede aflevering komt onderneemster Emilie Sobels aan het woord. Zij vertelt de luisteraar alles over ondernemen en haar eigen ervaringen. Ook hoofdredacteur Yeliz, LINDA.meiden-redacteur Gaby én ABN AMRO-expert Kamalika Patra delen tips en ideeën om jou te helpen met je (toekomstige) onderneming.

Aflevering 3: Beleggen

De derde aflevering gaat over beleggen. Hoe begin je met beleggen? En hoeveel geld moet je eigenlijk inleggen? Hoofdredacteur Yeliz gaat op zoek naar antwoorden bij Milou Brand van Jong beleggen, de podcast. Ook LINDA.meiden-redacteur Gaby en ABN AMRO-expert Judith Sanders praten mee over het onderwerp.

Wil je meer weten over beleggen? Lees dan ook even dit artikel: Beleggen voor beginners, dit moet je weten.

Aflevering 4: Hypotheken

Een huis vinden in een oververhitte woningmarkt, hoe doe je dat? Hoofdredacteur Yeliz gaat in gesprek met presentatrice Iris Enthoven. Ook LINDA.meiden-redacteur Gaby en ABN AMRO-expert Mariëlle van der Vlist geven handige tips en feitjes.
 
Wil jij op een later moment de podcasts terugluisteren? Je vindt ze ook op deze pagina van ABN AMRO

Deel dit artikel

Lees ook